Descarrega la música ANC

Peça coral intepretada en el concert líric organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana, amb la col·laboració de les entitats Els Xulius i Ger.

 Descarrega la música Not yet

 Descarrega la música Camello

 Descarrega la música El trombón de la Moderna

 Descarrega la música Los dos genios

L’Orquestrina La Moderna va presentar-se en públic al juliol de 1999 a Sota-ribes per commemorar 10è aniversari del cicle Música al castell.  L’objectiu era interpretar les partitures de l’arxiu del ribetà Josep Rossell “Quirico” (1891-1969).  Al febrer de 2000, els músics van presentar un CD amb els quatre temes que es publiquen aquí: Not yet (one step) d’Enric Clarà, arranjat per Joan Vilà-Ayats (1886-1981); Camello (fox-trot) de Josep Rossell “Quirico”; El trombón de La Moderna (bolero) amb música de David Puertas i lletra d’Esteve Molero i Los dos genios (vals de cornetins) de Joan Vilà-Ayats. Formaven La Moderna: David Puertas, Gerard Lligades, Lluís Giralt, Esteve Molero, Joan Yll, Eni Molero, Lluïsma Rodríguez, Xavier Pascual. Podeu descarregar-vos el llibret del CD i obtenir més informació en aquest article.

.

Descarrega la música Els somnis

Tema Els somnis de Bulma, un grup format pel Gerard, el Francesc i el Rafa, que assaja a la sala insonoritzada dels Xulius i que ens ha cedit aquest tema perquè us el pugueu descarregar. Conegueu Bulma a les seves pàgines: web de Bulma, Myspace Bulma, Facebook BulmaYoutube BulmaSona 9 Bulma. Publicació: 9/2010.

.

Descarrega la música El Portal de les Ànimes

La sardana El Portal de les Ànimes, d’Esteve Molero i Olivella (vegeu-lo a Nydia), dedicada al seu pare, Eugeni Molero i Pujós, fou estrenada l’estiu de 2009 per la cobla Marinada i està inspirada en el Portal de les Ànimes de l’Església Vella, escenari natural tant del cicle Música al Castell com de la Festa de Sant Miquel dels Xulius. El seu autor l’ha cedida per a aquest espai del web. Publicació: 10/2009.

.

Descarrega la música Els Xulius
Els Xulius és una peça per a gralla composta per Manuel Rius i Ramos, dedicada als seus néts i donada a l’entitat. Estrenada pels grallers formats a l’entitat en la inauguració del local (27 de juny de 1999). Publicació: 9/2009.

Close Menu