La festa de Sant Miquel va neixer gràcies a l’empenta dels més joves l’any 1946 i es va perllongar fins a mitjans dels 60. Va ser l’any 1980 que l’entitat Els Xulius (aleshores Centre Social Ribetà) la va recuperar fins a l’actualitat. Aquesta es celebra durant el cap de setmana més proper a la diada de Sant Miquel a finals de setembre a la plaça del Castell de Ribes.

Les activitats tradicionals són un concurs de confitures casolanes, una ballada de sardanes i una petita representació teatral que durant molts anys ha anat a càrrec del Grup de Teatre Els Xulius. En altres ocasions també s’ha donat corda a petites representacións musicals o de l’explicació de contes per a totes les edats.

Takže zerex ultragold vřele doporučuji každému, kdo chce být při své partnerce dlouhodobě výkonný a ne jen občas jako to známe z vtipu: vánoce jsou častěji. Pro Kamagry 100 mg získání receptu stačí navštívit lékaře, který vykoná vyšetření a na základě anamnézy, zobrazovacích vyšetření a měření průtoku krve zjistí, jestli trpíte erektilní dysfunkcí z důvodu zúžení cév. Pokud trpíte anginou pectoris a nejste si jisti, zda vámi momentálně užívané léky odpovídají některým z více než uvedených, poraďte se před použitím přípravku se svým lékařem.

La festa suposa el tret d’inici de la temporada d’activitats de l’entitat després del descans de l’estiu.

Notícies relacionades

Història i records de la Festa de Sant Miquel

Close Menu